Unt de cacao natural, bio, 250g

39.00lei

Producator: RAPUNZEL

Descriere

Descriere – Unt de cacao, cu un miros si un gust minunat, potrivite pentru prepararea deserturilor preferate.
– Un produs vegan, sanatos, din agricultura ecologica.
– Cacaoa este una dintre cele mai bogate surse de antioxidanti si flavonoizi din natura.
– Denumirea de cacao, preluata si raspandita de spanioli, provine din limba azteca.
Proprietati – Cacaoa nu este doar ingredientul de baza din care se produce ciocolata, ci si un izvor de sanatate, intotdeauna la indemana. Consumul poate preveni bolile cardiovasculare.
– Epicatecina, un compus din cacao, de fapt, un flavonol, se gaseste si in vinul rosu, ceaiul verde si sucul de grapefruit, are efecte in prevenirea bolilor de inima si mentinerea nivelului de colesterol sub control, si ajuta la marirea capacitatii de relaxare a vaselor de sange.
– Antioxidantii, lupta impotriva radicalilor liberi, au calitatea de a mentine tenul tanar si stralucitor, in ciuda trecerii anilor, intaresc sistemul imunitar si maresc rezistenta organismului.
– Cacaoa are in compozitia ei un echivalent al cofeinei, nu la fel de puternic, insa chiar si asa nu trebuie consumata in exces.
Continut – O cutie contine 250g de unt de cacao natural, produs certificat ecologic.
Consum – Pentru prepararea deserturilor se recomanda topirea in prealabil.
– Dupa deschidere, se pastreaza in loc racoros si ferit de lumina.

0/5 (0 Reviews)