Miere de Manuka 500 g KFactor 12 RAW Wedderspoon

Producator: WEDDERSPOON

Miere de Manuka 500 g KFactor 12 RAW Wedderspoon

Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună.

Mierea de Manuka Multiflorală (Multifloral) KFactor 12 conține o cantitate de minim 65% granule de polen Manuka. 

Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.

Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume.

Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltată din regiunile de nord și sud ale Noii Zeelande și produsă printr-un procedeu raw care asigură textura catifelată a mierii și cel mai important, păstrarea intactă a proprietăților unice.

Ingrediente: 

100% miere de Manuka raw, nepasteurizată.

Ambalat în borcan ermetic, fără BPA.

Recomandări miere de Manuka multifloral KFactor12:

UZ INTERN:
Cu o putere antibacteriană mică, mierea de Manuka multifloral Kfactor12 este ideală pentru consumul zilnic sub forma unui îndulcitor natural asemenea sortimentelor obișnuite, pentru întreținere, prevenție sau afecțiuni ușoare și de scurtă durată precum răceală, dureri în gât etc. 

Mod de administrare:

Dozajul este stabilit în funcție de scopul administrării sau afecțiune.
Pentru prevenție și întreținere: 1 linguriță pe zi.

Administrarea se realizează cu jumătate de oră înainte de masă.

Precauții:

Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.

Întrucât conține zaharuri în mod natural, consumul de către persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist. 

Nu este necesară păstrarea la frigider, ci într-un loc ferit de razele soarelui. 

Țara de origine: Noua Zeelendă

Atenție! Mierea de Manuka nu trebuie amestecată niciodată în băuturi fierbinți deoarece temperaturile înalte pot distruge o parte din proprietățile și enzimele caracteristice, diminuându-i astfel efectele terapeutice.

Noi reguli de testare a mierii de Manuka impuse de Guvernul Noii Zeelande

Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI) a emis noi reglementări în ceea ce privește modalitatea de testare a mierii de Manuka pentru determinarea autenticității.

Noile reglementări au intrat în vigoare în data de 5 februarie 2018, sunt bazate pe cercetări și studii științifice conduse timp de 4 ani în cadrul programului Manuka Honey Science Programme, fiind valabile doar pentru mierea de Manuka produsă în Noua Zeelandă din florile arborilor Leptospermum scoparium.

Noua clasificare a mierii de Manuka:

  • monofloră (monofloral): mierea realizată în totalitate sau în cea mai mare parte din nectarul florilor de Manuka;
  • multifloră (multifloral):  un amestesc din surse diferite de plante, unde cea predominantă este Manuka.

Primul producător de miere de Manuka din lume ce respectă noile reglementări impuse de MPI este Wedderspoon.

Unul din cele 2 teste impuse recent de Guvernul Noii Zeelande, testul ADN, analizează de asemenea ADN-ul granulelor de polen, așadar Wedderspoon este singurul producător care măsoară deja un indicator ce în 2018 a devenit obligatoriu pentru stabilirea autenticității mierii. 

KFactor este un sistem independent de clasificare al mierii de Manuka utilizat exclusiv de către producătorul Wedderspoon din Noua Zeelandă. KFactor este singurul sistem de evaluare care măsoară cantitatea de polen din mierea de Manuka, dar și alți markeri precum:

  • DHA;
  • gradul de puritate;
  • enzimele vii;
  • nivelul pH;
  • compușii fenolici;
  • nivelurile de antioxidanți.