Miere de Manuka 250 g KFactor 12 RAW Wedderspoon

Producator: WEDDERSPOON

Miere de Manuka 2500 g KFactor 12 RAW Wedderspoon

Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună.

Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume.

Ingrediente: 

100% miere de Manuka raw, nepasteurizată.

Ambalat în borcan ermetic, fără BPA.

UZ INTERN:
Cu o putere antibacteriană mică, mierea de Manuka multifloral Kfactor12 este ideală pentru consumul zilnic sub forma unui îndulcitor natural asemenea sortimentelor obișnuite, pentru întreținere, prevenție sau afecțiuni ușoare și de scurtă durată precum răceală, dureri în gât etc. 

Precauții:

Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.

Întrucât conține zaharuri în mod natural, consumul de către persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist. 

Nu este necesară păstrarea la frigider, ci într-un loc ferit de razele soarelui. 

Atenție! Mierea de Manuka nu trebuie amestecată niciodată în băuturi fierbinți deoarece temperaturile înalte pot distruge o parte din proprietățile și enzimele caracteristice, diminuându-i astfel efectele terapeutice.

Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI) a emis noi reglementări în ceea ce privește modalitatea de testare a mierii de Manuka pentru determinarea autenticității.

Noua clasificare a mierii de Manuka:

  • monofloră (monofloral): mierea realizată în totalitate sau în cea mai mare parte din nectarul florilor de Manuka;
  • multifloră (multifloral):  un amestesc din surse diferite de plante, unde cea predominantă este Manuka.

Unul din cele 2 teste impuse recent de Guvernul Noii Zeelande, testul ADN, analizează de asemenea ADN-ul granulelor de polen, așadar Wedderspoon este singurul producător care măsoară deja un indicator ce în 2018 a devenit obligatoriu pentru stabilirea autenticității mierii. 

KFactor este un sistem independent de clasificare al mierii de Manuka utilizat exclusiv de către producătorul Wedderspoon din Noua Zeelandă. KFactor este singurul sistem de evaluare care măsoară cantitatea de polen din mierea de Manuka, dar și alți markeri precum:

  • DHA;
  • gradul de puritate;
  • enzimele vii;
  • nivelul pH;
  • compușii fenolici;
  • nivelurile de antioxidanți.