Crema de Cocos (smantana vegetala) fara gluten, fara zahar, fara lactoza, Isola Bio, bio, 200 ml

8.74lei

Producator: Isola Bio

Descriere

Descriere – Crema vegetala de cocos este o alternativa vegetala pentru smantana din grasime de lapte.
– Poate fi folosita pentru gatit.
– Acidul lauric din laptele de cocos are proprietati antibacteriene, fiind antiviral si anifungic.
– Este un produs vegetal fara , fara lactoza si fara gluten.
Proprietati – Contine vitamine, in special vitamine din complexul B, acestea avand rol de a combate anemia, de a stimula maduva osoasa hematogena sa produca celule ale sangelui, ajuta la refacerea structurilor nervoase si la sporirea longevitatii neuronilor, au rol in mentinerea sanatatii sistemului nervos
– Nuca de cocos contine in proportie de 90 la suta grasimi saturate, grasimi ‘bune’, esentiale pentru absorbtia calciului in oase
– Nuca de cocos este foarte bogata in magneziu, fier si fosfor, si pretiosi. Concret, in 100 de grame de nuca de cocos sunt 15 grame de carbohidrati, 9 grame de fibre, 33 de grame de grasimi, dintre care 29 de grame sunt grasimi sanatoase si 3,3 grame de proteine
Continut – O cutie contine 200ml de crema de cocos, produs certificat ecologic.
– Ingredientele provin din agricultura bio
Consum – Crema vegetala de ovaz este o alternativa pentru smantana de origine animala si poate fi folosita chiar si pentru gatit, nu doar pentru asezonat.
– Dupa deschidere, va recomandam, sa o pastrati in frigier si sa o consumati in cel mult 3 sau 4 zile.

0/5 (0 Reviews)