Boulgour, bio, 500g

15.41lei

Producator: RAPUNZEL

Descriere

Descriere – Bulgurul reprezinta crupe din boabe de grau incoltite sau oparite, apoi uscate si macinate grosier. Fierte ca pasatul sunt consumate traditional in tarile orientale (cu bulete de carne, stafide, naut).
– Este un ingredient comun in bucataria armeneasca, siriana, turceasca, mediteraneana si din Orientul Mijlociu.
– In Turcia se face distinctie intre bulgurul macinat fin numit ‘koftelik bulgur’ si cel macinat mai grosier de numit ‘pilavl?k bulgur:.
Proprietati – Este o sursa excelenta de fibre, zinc si magneziu.
– Studiile arata ca acest tip de grau este un aliat de incredere in prevenirea cancerului de san, mai ales in cazul femeilor ce se apropie de perioada de menopauza.
– Consumat macar o data pe saptamana, acest aliment te ajuta sa previi imbolnavirea, datorita proprietatilor antiinflamatorii, fibrelor, antioxidantilor si acizilor grasi Omega 3.
Continut – O punga contine 500 de grame de boulgour, produs certificat ecologic.
Consum – Este folosit in pilafuri, supe, produse de patiserie, sau ca umplutura, dar si in paine si reprezinta ingredientul principal in salata tabbouleh si in kebbeh.
– Valoarea nutritionala ridicata il recomanda ca un bun substitut pentru orez si cous-cous.

0/5 (0 Reviews)