Amidon de porumb, fara gluten, bio, 500g

21.00lei

Producator: Ma vie sans gluten

Descriere

Descriere – Amidonul de porumb fara gluten este un liant excelent la creme, budinci, sau alte bunatati cu consistenta tremuratoare.
– Consumat cu moderatie in prepararea diverselor produse culinare, este bine tolerat de organism.
– Este un produs fara gluten, potrivit in special pentru toti cei care sufera de boala celiaca.
Proprietati – Amidonul de porumb contribuie la lejeritatea texturii prajiturilor, imbunatatind astfel procesul de digestie.
– Provenind dintr-o cereala fara gluten, adaugarea cu masura a amidonului de porumb in diversele produse face ca acestea sa fie bine digerate de organism.
– Este potrivit pentru diversele aluaturi de cofetarie si patiserie.
Continut – O punga contine 500 de grame de amidon de porumb fara gluten, certificat ecologic.
– Contine: 100% amidon de porumb*. *=din agricultura ecologica.
Utilizare – Acest aditiv permite inlocuirea fainii de grau in totalitate (pentru deserturi) sau in amestec cu alte tipuri de faina (hrisca, mei, orez, etc.) in proportii variabile, conform retetei.
– Dizolva cateva grame de amidon intr-un lichid rece, inainte de preparare.

0/5 (0 Reviews)