Comentariile sunt închise pentru Peptida de colagen de pește

Colagenul este o proteină importantă care există omniprezent în organism. Este conținut în mod natural în cantități mari în piele, os, cartilaj articular, vase de sânge, tendoane și dinți și ocupă o treime din proteinele totale ale corpului menținând tinerețea, sănătatea și frumusețea.

Odată cu înaintarea în vârstă, producția de a corpului nostru se reduce, ceea ce duce la riduri, probleme articulare și artrită. Dar, aceste semne de îmbătrânire pot fi tratate dacă nu în mod permanent, cel puțin procesul de îmbătrânire poate fi încetinit dacă se ia suplimente. Majoritatea suplimentelor de colagen pretind că oferă răspunsuri pentru a vă ajuta să arătați tineri și să vă simțiți tineri, deoarece aceste suplimente completează reducerea aportului de colagen natural din corpul nostru.
Peptida de colagen
Luăm de exemplu peptida de colagen. Peptida de colagen este gelatina, care este descompusă în molecule inferioare, astfel încât să funcționeze mai bine în procesul de digestie și absorbție. În plus, în același timp în care colagenul molecular sau gelatina se transformă în gel atunci când este răcit, ceea ce limitează cantitatea adecvată de compuși și fabricație, peptida de colagen are șanse mici să se transforme în gel. Această caracteristică face posibilă utilizarea în băuturi lipicioase și în multe alte alimente procesate, care sunt greu de profitat.

Caracteristicile notabile ale peptidei de colagen sunt că poate fi digerată și absorbită cu ușurință în corpul nostru, se dizolvă cu ușurință în apă, miros ușor și transparență ridicată, soluția este lipicioasă , componentă alergică scăzută, retenție ridicată de umiditate, sută la sută proteine cu calorii scăzute, folosit ca aliment de sănătate, alimente dietetice și altele asemenea.

Datorită caracteristicilor peptidei de colagen, aceasta este utilizată pe scară largă pentru: alimente și băuturi de sănătate, produse cosmetice, medicamente pentru bolile intestinale, consumabile de sănătate și altele asemenea.

Peptida de colagen de pește

Există o peptidă de colagen extrasă din solzi de pește. Peptida de colagen de pește este un produs descompus enzimatic format din molecule de peptide mici, în intervalul 3.000 – 5.000. Absorbția sa în intestinul subțire este superioară altor produse de colagen datorită dimensiunii sale mai mici a moleculelor, ceea ce duce la o sinteză mai eficientă a colagenului în diferite părți ale corpului, cum ar fi țesutul articular, oasele, vasele de sânge și dermul pielii. În consecință, acest produs este utilizat pentru suplimente pentru a diminua durerile și durerile datorate artritei, arteriosclerozei și altor semne de îmbătrânire. Mai mult, este folosită pe scară largă în produse cosmetice pentru a susține o piele netedă, radiantă, elastică și bine hidratată pentru a încetini formarea ridurilor. Comparativ cu colagenul de la vite sau porci legat cu zvonuri, colagenul de pește este considerat sigur.

În tot ceea ce facem, ne asigurăm întotdeauna că siguranța vine în primul rând. În produsele alimentare pe care le consumăm, medicamentele pe care le bem și produsele cosmetice pe care le-au folosit femeile, cel mai bine este să fie folosite în siguranță pentru a nu ține departe de reacțiile alergice sau de complicațiile pe care le-ar putea provoca. Nu toate suplimentele alimentare, produsele alimentare, chiar și produsele cosmetice aduc sau oferă cel mai bun beneficiu pentru toată lumea. Anumite persoane pot avea reacții diferite la anumite ingrediente la un moment dat, așa că este mai bine să consultați medicul.

SUS