0
Omega 3

Ați văzut produsul comercial in voga al secolului în televiziune? Dacă da, atunci știați că omega-3 este menționat în reclama respectivă. Ei bine, în tratarea acidului alfa-linolenic, ar trebui să știți că acesta este în special un acid gras și principalul acid gras omega-3 care se găsește în alimente.

Și acizii grași esențiali nu sunt cu adevărat produși de organism și astfel trebuie să fie incluși în dietă în scopul menținerii sănătății. Aceasta este practic funcția principală a acidului alfa-linolenic. Acidul alfa-linolenic sau ALA are o formă biochimică distinctă, care este semnificativă și oferă anumite ajutoare pentru a-l face jucătorul principal în membranele celulare, vedere, imunitate, precum și crearea compușilor asemănătoare hormonului. Acidul alfa-linolenic, ca acid gras esențial, joacă în general un rol important în vindecarea și menținerea unei sănătăți bune.

Unii experți consideră că compușii produși din acidul alfa-linolenic reduc coagularea sângelui și reduc, de asemenea, procesele inflamatorii din corpul uman. Există unele studii făcute de experți cu privire la beneficiile acidului alfa-linolenic care arată că cei care consumă două porții de pește pe săptămână prezintă de fapt un pericol mai mic pentru infarct decât cei care mănâncă foarte puțină cantitate de pește. Se crede apoi ca atare, deoarece peștele conține , ceea ce duce la un beneficiu cardiovascular.

În consecință, semnele majore ale deficienței de alfa-linolenic sunt pierderea coordonării motorii, tulburări de vedere, furnicături în extremități, precum și unele modificări de comportament.

De la introducerea acidului alfa-linolenic, sunt efectuate numeroase studii și sugerează că acidul alfa-linolenic și alți acizi grași omega-3 sunt de ajutor în tratamentul diferitelor afecțiuni. În general sunt incluse în lista acidului alfa-linolenic care sunt utilizările acidului în boli de inimă, ridicat, tensiune arterială ridicată, acnee, artrită, astm, tulburări alimentare, de sân, arsuri, boli inflamatorii intestinale, depresie, dureri menstruale și altele le plac anumite infecții, ulcere, dureri de cap migrene, atacuri de panică și psoriazis.

În ceea ce privește sursele alimentare ale acidului alfa-linolenic, este interesant de știut că surse precum semințele de in, uleiul de in, uleiul de canola, soia și uleiul de soia, semințele de dovleac și uleiul de semințe de dovleac, purlane, ulei de semințe de perilla și nuci și uleiul de nuc conține o cantitate mare de acid alfa-linolenic.

Astăzi, datorită numeroaselor sale utilizări, acidul alfa-linolenic este oferit pe scară largă de la magazinele de produse alimentare de sănătate. Practic, acidul alfa-linolenic vine în două tipuri majore, fie sub formă de uleiuri de gătit, inclusiv ulei de canola și ulei de soia, cât și sub formă de uleiuri medicinale. Dar apoi unele metode de fabricație aplicate de unele companii producătoare pot modifica valoarea nutritivă a produselor acidului alfa-linolenic, prin expunerea acelor produse alfa-linolenice bogate la aer, căldură sau lumină.

Pentru asta, este o idee obișnuită ca fiecare acid alfa-linolenic să-l îmbutelece în recipiente rezistente la lumină, refrigerate și marcate cu data de expirare. Deci, pentru cei care suferă de problemele menționate mai sus și doresc să ia produse cu acid alfa-linonic, trebuie doar să rețineți că aportul adecvat de ALA sugerat în dieta pentru pediatrie este de aproximativ 1,5% ALA pentru formula sugarului, iar cei care sunt alăptați poate primiți cantități suficiente de ALA dacă mama are un aport adecvat de supliment, iar pentru adulți se recomandă 2.200 mg pe zi de ALA.

Lasă un comentariu

Adresa de Email nu v-a fi afișată

SUS