0
Lucerna

Lucerna, care este o plantă perenă, are o listă lungă de utilizări dietetice și medicinale, iar cercetările au dovedit că Lucerna ar putea scădea nivelul de și glucoză din sânge. Mulți iau suplimente Lucerna pe cale orală și s-a dovedit sigura, cu excepția unui procent mic de oameni în care produce simptome de lupus. În semințele și germenii de Lucerna, aminoacidul L-canavanină este prezent și ceea ce se crede că provoacă această reacție. Cu toate acestea, acest lucru nu este prezent în frunzele Alfalfei. Frunza întreagă și planta sunt cele redate din planta Lucerna.

Începând cu secolul al VI-lea, chinezii au folosit Lucerna pentru a ameliora retenția de lichid și umflarea. Arabii au fost primii care au găsit Lucerna și au numit-o „părintele tuturor alimentelor”. Frunzele plantei Lucerna sunt foarte bogate în minerale și nutrienți, inclusiv potasiu, calciu, magneziu și caroten. Arabii au dat mai întâi cailor lor, deoarece credeau că Lucerna îi făcea rapizi și puternici.

Lucerna este o cultură animală de peste o mie de ani, dar este folosită și ca medicament pe bază de . Lucerna este un diuretic bun și, de asemenea, un laxativ bun. De asemenea, funcționează bine pentru infecții ale tractului urinar și afecțiuni ale rinichilor, vezicii urinare și prostratei. Cea mai recentă și cea mai mare descoperire a Lucerna sunt beneficiile pe care le-ar putea oferi pentru scăderea colesterolului, deoarece există anumiti agenți din Lucerna care se lipesc de colesterol, care îl împiedică să rămână în fluxul sanguin. Mai mult, poate avea și o relație foarte puternică cu scăderea nivelului de zahăr din sânge.

Când vine vorba de Lucerna, este ceva de care se bucură mulți oameni în bucătăria lor. Este bun în salate și unii oameni le mănâncă ca legume singure. Mulți oameni susțin că consumul de Lucerna este o mare parte din consumul sănătos. Pe lângă iarba de grâu și algele, Lucerna are cea mai mare valoare nutritivă. Este bogat în fibre, vitamine, minerale și are toate enzimele digestive necesare.

Este avertizat de iubitorii de Lucerna avizi că, probabil, nu va v-a plăcea gustul acesteia, este posibil să simtiti că va arde vârful limbii și, de fapt, s-ar putea să-ți placă total, cu toate acestea, ei te îndeamnă să nu renunti la Lucerna, deoarece este un gust dobândit și va începe să-ți placă. Cea mai bună veste este că la scurt timp după ce o consumi în mod regulat vei constata că pofta de mâncare mai grea se va diminua.

Lucerna este de asemenea excelentă pentru reducerea febrelor și este foarte bună pentru sânge. Contine fluor natural si previne cariile dentare. Din Lucerna se poate face un ceai minunat, deoarece atunci când Lucerna se lasă afundata în apa fierbinte este o sursă de azot. Ceaiul nu este făcut doar pentru consumul uman, deoarece oamenii care cresc Irisuri și Delphiniums doar iubesc ceaiul Lucerna din cauza efectului deosebit pe care îl are asupra plantelor atunci când este folosit ca spray foliar. Mulți cu un gradinari folosesc și Lucerna ca ingrasamant pentru paturile lor de flori.

Lasă un comentariu

Adresa de Email nu v-a fi afișată

SUS